Disztribúció

Tudás és felkészültség. Szakértelem és elhivatottság.


Az egyre magasabb energiaárak új kihívások elé állítják a gazdaság szereplőit. Ma már szinte lehetetlen költséghatékonyan működtetni cégeket és vállalatokat komplex rendszerek nélkül. Ehhez elengedhetetlen, hogy az EV-töltők, a fotovoltaikus rendszerek és az akkumulátoros tárolók jól tervezett egységben működjenek. Az átgondolt napelem-töltőklaszter-tároló segíthet az energiatermelés és fogyasztás összehangolásában, csökkentve ezzel az energiafogyasztást és környezeti hatásokat.

Tartson lépést a fejlődéssel és telepítsen minél előbb környezetbarát elektromos autó töltőállomásokat! Emobility Solution: bizonyított és megbízható üzleti szolgáltató bármilyen a töltőállomás telepítésben.

01

Márka független forgalmazó

Személyre szabottan segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb termék, termékcsoport vagy szolgáltatás megtalálásában, legyen szó az otthoni töltést biztosító töltőtől a teherfuvarozásban használt elektromos járművek töltését ( 350+ kW) biztosító berendezésig.

02

Termékválaszték, választási lehetőség

Számos gyártó berendezéseit kínáljuk, így ügyfeleink széles termékkínálatból választhatnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy megtalálhassák az igényeiknek és preferenciáiknak legmegfelelőbb megoldást.

03

Rugalmas beszerzési lehetőségek

Nálunk egy forrásból szerezhetőek be a különböző gyártók termékei, ami jelentősen csökkenti és egyszerűsíti a beszerzési folyamatot.

04

Szakértelem, tanácsadás

Márkafüggetlen forgalmazóként elfogulatlanok vagyunk az általunk forgalmazott termékeinkkel kapcsolatban, ez pedig nagy segítséget nyújthat ügyfeleinknek a  termékválasztás, a konfiguráció és az integráció terén.

05

Napi kapcsolat a gyártókkal

Kiterjedt és naprakész kapcsolati rendszerrel rendelkezünk különböző gyártókkal, így szinte azonnal és késedelem nélkül hozzáférhetünk a legújabb technológiákhoz és termékekhez.

06

Professzionális Aftersales

Nem hagyjuk magára a vásárlás után az ügyfeleinket. Nagy európai töltő gyártó cégek certified/authorized service partnereként szerviz szolgáltatást (kidolgozott SLA rendszer alapján), terméktámogatást (alkatrész utánpótlás akár raktárról is), valamint magyar nyelvű ügyfélszolgálatot nyújtunk. Partnereink között tudhatjuk a világ legnagyobb töltőgyártó cégeit.

Milyen általános előnyökkel rendelkeznek
az általunk forgalmazott EV töltők?

01 Kiemelkedő minőség

Az általunk forgalmazott márkák kiválasztása kapcsán elsődleges szempont a megbízható működés és a magas minőség.

02 Kompatibilitás

Az általunk forgalmazott töltőberendezések backend integrációja megoldott.

03 Gyors telepítés

Rövid határidővel vállaljuk a lehetőségek felmérését, berendezéseink installálását.

04 Több év garancia

Termékeink több éves (igény esetén: kiterjesztett) garanciával rendelkeznek.

Tervezéstől – üzemeltetésig
elektromobilitás szolgáltatás

Több, mint 10 éves piaci tapasztalat és tudás

Tudjuk, hogyan szolgáltassunk maximális töltési élményt az elektromos járművek vezetői számára.

Nem csak a hazai piacon szolgáltatunk

Jelentős európai tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkezünk. Felkészült munkatársaink naprakész tudással rendelkeznek a legfrissebb trendek, termékfejlesztési és kutatási eredmények kapcsán.

Kis feladat is lehet nagy szakmai kihívás!

Örömmel állunk a „mini projektek” gazdáinak is a rendelkezésére! A kisebb teljesítményű töltőberendezésektől az ipari méretű töltőberendezésekig terveztünk és installáltunk töltőparkokat.

Folyamatos tanulás és szakmai képzés

Magasan képzett szakembereink a töltőgyártók által nyújtott szakmai képzéseknek is köszönhetően folyamatosan fejlesztik tudásukat.

Szent a határidő

Minden esetben a vállalt határidőkre végezzük el a telepítéseinket. Ez szakmai minimum.

Mindent tudunk a szakmáról

Minden technikai fortélyt, praktikát és trükköt ismerünk. Lehető legmagasabb szinten műveljük a telepítés és az üzemeltetés minden előnyét és buktatóját.

Certified / authorized service partner

Felkészültségünk, tudásunk és referencia munkáink alapján legtöbb együttműködő beszállítónknak nem csak kereskedelmi, de a gyártók által minősített („bevizsgált”) szakmai partnere is vagyunk.