Innováció

A jövő technológiai megoldásai.

A folyamatosan változó gazdasági és természeti környezet olyan kihívások elé állítják az energiaipar szereplőit, amelyekre kizárólag kreatív gondolkodással párosuló innovatív szemlélettel lehet sikeres és hatékony válaszokat adni.  Az elektromobilitás innovációja, folyamatos és töretlen fejlődése kiemelten fontos szerepet játszik a fenntartható közlekedés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése terén. Ez pedig nem csak a nagyvállalati szereplők életére, de a jövőbeli városi közlekedési rendszerekre és a környezetvédelemre is jelentős hatással lesz majd.

Folyamatos tanulás és fejlődés a napi működésünk szerves része. Fejlődés és innováció, kutatás és adatvezérelt gondolkodás adja a gondolkodásunk alapját.

SCALE Projekt

Az Emobility Solutions a nemzetközi innovációs konzorciumok tagjaként számos olyan projektben vett részt, melyek az emissziómentes mobilitás technológiáit kutatták és kutatják. Jellemző példa erre a tevékenységünkre a Scale projekt.

Vállalatunk elhivatott és aktív résztvevője annak a konzorciumnak, amelyik az európai e-mobilitás élvonalbeli szereplőit tömöríti, köztük elosztórendszer-üzemeltetőket (DSO-k), aggregátorokat, hatóságokat és e-mobilitási szolgáltatókat. A SCALE konzorciumi vezetését az ElaadNL látja el, amely az elektromos jármű töltés szabványos, nyílt protokolljának fejlesztéséről, valamint az elektromos mobilitás egyik vezető tudás- és innovációs központjáról ismert.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 101056874.

Kozorciumi partnereink,
akikkel együttműködünk

OEMs

E-mobillity fleet & Software

Cities, Associations & more

DSOs & TSOs

Research and Knowledge institutes