Befektetőknek

Emobility Solutions mint vonzó befektetési célpont.

Projektjeink vonzó befektetési lehetőségek, olyan előnyökkel, amelyek miatt mind a nemzetközi, mind a hazai bankok, pénz- és tőkepiaci szereplők számára ígéretes befektetési lehetőségeket jelentenek. 

Innovációs lehetőségek partnereink számára

Európai együttműködés 200 töltőpark
építésében az Emobility Solutions képviseli a magyarországi területeket autópályák, illetve főközlekedési útvonal mentén 23 helyszínen.

Egy nemzeközi konzorcium által végrehajtott, 8 EU-s tagállamon átívelő, kb. 110 millió EUR összértékű töltőpark fejlesztési projekt magyar partnereként, a pályázat sikeres elbírálása esetén, az Emobility Solutions felel majd 23 magyarországi helyszínen összesen 80 db, 150 kW-os és 12 db 350 kW-os töltőpont kialakításáért és üzemeltetéséért. A töltőparkok leendő helyszínei kiemelt közlekedési útvonalak, az ún. TEN-T korridorok mentén kerültek kijelölésre. A projektet a magyar kormány a 1469/2023 számú kormányhatározatának elfogadásával támogatásra érdemesnek minősítette. A projekt finanszírozásának részeként a konzorcium az EU Alternative Fuel Infrastructure Facility (AFIF) felhívására pályázati anyagot nyújtott be. A projekt további célja a töltőberendezések telepítése mellett, hogy addicionális beruházások mentén továbbfejlesztve az infrastruktúrát a töltésre felhasznált energia 100% megújuló forrásból származzon (saját termelés), valamint a lokálisan megtermelt energia lokálisan kerüljön betárolásra energiatárolók segítségével. A vízió szerint az összes projektelem megvalósításával demonstrálható, hogy a nagy kapacitású töltőparkok villamosenergia hálózatra gyakorolt hatása jelentősen csökkenthető, ezáltal a mainál jóval sűrűbben, nagyobb számban, költséghatékonyan is elképzelhető a telepítésük. 

01

Középpontban a környezetvédelem

Projektjeink hozzájárulnak a fosszilis tüzelőanyagok okozta környezetszennyezés csökkentéséhez és a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

02

Hosszú távú, biztos és megtérülő befektetés

Beruházásaink a globális energiaigény miatt hosszú távon is stabil befektetések maradnak.

03

Innováció és munkahelyteremtés

Projektjeink ösztönzik az innovációt és munkahelyeket teremtenek.

04

Hosszú távú költségmegtakarítás

A zöld energia projektekkel (nap- és szélenergia) szinte minden esetben jelentős költségmegtakarítást lehet elérni. Az ingyenes forrásokból származó energiaforrásokhoz kapcsolódó berendezések karbantartása általában alacsony költségekkel jár.

05

Sokrétű kormányzati támogatás

Sok ország támogatja adókedvezményekkel, támogatásokkal és szabályozási ösztönzőkkel a zöld energia projekteket amelyek tovább javítják a hozamelvárásokat.

06

Megbízhatóság és kiszámíthatóság

A zöld energiaforrások nem függenek sem geopolitikai, sem piaci változásoktól, így megbízható forrásokat jelentenek az energiatermeléshez.