SZOLGÁLTATÁSAINK

Tanácsadás
Tanácsadási üzletágunk a megújulóenergetikai és elektromobilitási szektorokban évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársai segítenek partnereinknek a legjobb megoldások megtalálásában. Legyen szó stratégiai projektek tervezéséről vagy vállalati stratégiák létrehozásáról munkatársaink nemzetközileg is elfogadott módszereket használ, mindvégig biztosítva a projektmenedzsmentet és a folyamat bizalmas jellegét. Ügyfeleinkkel együttműködve kutatjuk fel és értékeljük a potenciális technológiai lehetőségeket és a legjobb megoldásokat, majd felmérjük az azokban rejlő lehetőségeket. Az eredményesség érdekében munkánk során mindvégig gondoskodnunk a különböző kockázatok kezeléséről.


Piackutatás
Piackutatásaink segítenek jó döntéseket hozni. Kutatásaink során vállaljuk hiányzó adatbázisok felépítését, statisztikai elemzések összeállítását, piacelemzéseket, technológiai és befektetési lehetőségek felmérését, kockázatelemzést és a szabályozói környezet felmérését. Csapatunk rugalmasságának köszönhetően gyorsan reagálunk a kihívásokra, mivel ismerjük a megújulóenergetikai és elektormobilitási szektorokat gyorsan tudunk reagálni a kihívásokra. Elemzéseink révén időt nyer és pénzt spórol, hiszen személyre szabott kutatásaink révén szakmailag megalapozott döntéseket hozhat.


Stratégiai tervezés
Vállalati stratégiák megalkotása és a különféle fejlesztési projektek stratégiai tervezése ma már elengedhetetlen: a győzelem és a siker alapja a jól kidolgozott stratégia. Tevékenységünk alappillére a problémafelismerés és annak gondos elemzése, hogy az elérni kívánt stratégiai célokat miként lehet a leghatékonyabb módon elérni. Nem szeretjük a járt utat, keressük formabontó, de valódi sikereket biztosító megoldásokat: előre tekintünk és új megoldásokkal állunk partnereink segítségére.


Projektmenedzsment
A projektmenedzsment egy szakma, amelyet professzionálisan végezni csak megfelelő előképzettség, a folyamatok és technológiák pontos ismerete, projektvezetési tapasztalat és vezetői képességek birtokában lehet. Kollegáink akkreditáltak és sok éves projekt menedzsment tapasztalattal rendelkeznek: felelősséget vállalunk az általunk menedzselt projektekért, felügyeljük és támogatjuk ügyfeleink munkatársait és alvállalkozóit a projekt megvalósítása során. Vállaljuk az adott projektek teljes körű és professzionális vezetését, felelősséget vállalva a projekt legfontosabb eredménymutatóinak megvalósítására, tesszük mindezt minden igényt kielégítő projektjelentési rendszer üzemeltetése mellett.


Eseményszervezés
Élményt kínálunk, nem eseményt! A rendezvényszervezés összetett feladat, mely körültekintést és fegyelmezett hozzáállást igényel mind az ügyfél, mind pedig a szolgáltató részéről. Csapatunk mindig komplex és személyre szabott megoldásokat kínál partnereink számára, mindig az adott ügyfél igényeihez és lehetőségeihez mérten hozzuk létre a rendezvényeket. Tőlünk minden partnerünk megkülönböztetett figyelmet, egyedi kreatív megoldások, mindenre kiterjedő szervezést és hibátlan kivitelezést kap.