REFERENCIÁINK

Az elmúlt években vállalatunk az elektromobilitási szektor számtalan szereplőjével dolgozott együtt partnereink legnagyobb megelégedésére különféle projektek és egyéb – viszonteladói, infrastruktúra-telepítői – együttműködések során.

Különféle OEM alapú együttműködések

Nemzetközi és hazai elektromobilitási infrastruktúra telepítési, üzemeltetési és karbantartási szolgáltatások

FAST-E projekt
Az 50 százalékban uniós forrásokból finanszírozott projekt – a legnagyobb ilyen jellegű fejlesztési kezdeményezés jelenleg az Európai Unió szervezésében -, során az Emobility Solutions közreműködő partnerként vett részt 307 belgiumi, németországi, csehországi és szlovákiai gyorstöltő telepítésében. A töltők egymástól 100-150 kilométer távolságra helyezkednek el és közel 20 ezer kilométernyi távolságot fednek le az adott országokban. A modern technológia révén a töltőállomások 20-30 perc alatt töltik fel a gépjárműveket, ezzel téve zökkenőmentessé a villanyautó tulajdonosok utazását.

SLAM projekt
Németország legnagyobb gyorstöltő-telepítés projektjében szakértői csapatunk is részt vett. A projekt célja az infrastruktúra mellett a tapasztalatok begyűjtése, amely elsősorban a felhasználói attitűd és igények felmérésére, az üzleti modellek tökéletesítésre irányul.

LITRA E projekt