GINOP-5.2.4-16-2017-01600

  Kedvezményezett neve: Emobility Solutions Kft.

  Projekt címe:  Fiatalok munkaerő-piaci integrációjának segítése az Emobility Solutions Kft.-nél

  Szerződött támogatás összege: 11 718 184 Ft., a támogatás mértéke (%-ban): 99,83%

  projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01600

A projekt tartalma: A gyakornoki program keretében, 2400 Dunaújváros, Mohácsi utca 5. címen 4 fő villanyszerelő gyakornok alkalmazása valósult meg, két fő vállalati kapcsolattartó mentorálása mellett. A gyakornokok munkavégzéséhez szükséges kisértékű és tárgyi eszközök beszerzése, révén a gyakornokok számára képesek voltunk a munkavégzéséhez szükséges munkakörnyezetet kiállítani, valamint szakmai tudásbázist és segítő mentorokat biztosítani számukra. A projekt során olyan ismereteket és szakmai tudást adtunk át gyakornokainknak, mely révén  önálló munkafolyamatok menedzselésére, hibamentes elvégzésére váltak képessé.

Programunk számszerűsíthető eredménye tehát, hogy  a 4 fő villanyszerelő gyakornokunk, a projektidőszak betanítási egységét követően képesek arra, hogy autonóm módon, felelősségük teljes tudatában végezzék el az elektromobilitási feladatok rájuk eső részét. Rendkívüli eredmény, ha sikerült őket magabiztos szintre felhozni, és az elektronikai és kapcsolódó informatikai területen, termelésben, gyártásban hasznos ismeretekkel ellátni. Az elmúlt években csökkent a villamosági területen hivatást választók aránya, épp ezért további eredmény, hogy azok számára teremtettünk lehetőséget, akik mégis az elektronika, villamossági műveletek iránt érdeklődnek.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.03.30.

RÓLUNK

Az Emobility Solutions a hazai piac és a nemzetközi szintér elismert elektromobilitási szakértő, tanácsadó és kivitelező vállalkozása, több hazai és nemzetközi elektromobilitási projekt megvalósítója és résztvevője. Cégünk 15 európai országban zárt sikeresen fejlesztési projektet, kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk a kiszolgáló- és töltőinfrastruktúrák üzemeltetésében és telepítésében. Olyan nagy autómárkákkal dolgozunk együtt mint a BMW, a Jaguar, az Audi vagy éppen a Mercedes, de partnereink között tudhatjuk az E.On közműszolgáltatót, a KPMG tanácsadócéget vagy éppen az közlekedési szolgáltatások és mobilizációs megoldásokat kínáló BusinessLease cégcsoport. Tizenöt fős, szakértőkből és szakemberekből álló csapatunk nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatot a vállalatokkal, kormányzati szereplőkkel és szakmai civil szervezetekkel való együttműködés terén. Büszkék vagyunk rá, hogy tagjai lehettünk az Európai Unió első Ultra Fast töltőinfrastruktúrájának telepítési munkálataiban.
Az elmúlt időszakban – kihasználva a szinergiákat – sikeresen kezdtük meg működésünket a megújulóenergetikai szektorban, valamint a passzív- és zöldházak területén.

TANÁCSADÁS

Ügyfeleinkkel együttműködve kutatjuk fel és értékeljük a potenciális technológiai lehetőségeket és a legjobb megoldásokat!

PIACKUTATÁS

Elemzéseink révén időt nyer és pénzt spórol, hiszen személyre szabott kutatásaink révén szakmailag megalapozott döntéseket hozhat!

STRATÉGIA ÉPÍTÉS

Nem szeretjük a járt utat, keressük formabontó, de valódi sikereket biztosító megoldásokat: legyen szó akár projekttervezésről vagy vállalati stratégiák megalkotásáról!

MENEDZSMENT

Vállaljuk projektek teljes körű és professzionális vezetését, felelősséget vállalva a projekt legfontosabb eredménymutatóinak megvalósítására!

ESEMÉNYSZERVEZÉS

Tőlünk minden partnerünk megkülönböztetett figyelmet, egyedi kreatív megoldások, mindenre kiterjedő szervezést és hibátlan kivitelezést kap!

INNOVATÍV ELEKTROMOBILITÁS, MEGÚJULÓENERGIA ÉS ZÖLDHÁZ!  

Az innováció többet jelent, mint csupán új termékek vagy szolgáltatás. Azt jelenti, hogy javítjuk a termékek előállításának, értékesítésének folyamatát, vagy akár javítjuk azokat a módszereket, amelyekkel a fentiek mindegyikét végezzük.

Az Emobility Solutions az ügyfelek piacára összpontosítanak, a legújabb technológiákat alkalmazza és piacvezető megoldásokat hoz létre.

Cégünk

UngárJános

UNGÁR JÁNOS

CÉGVEZETŐ

Magyarország

GERENDÁS SZABOLCS

EMOBILITÁS SZAKÉRTŐ

Magyarország

SZABÓ MARIANNA

GAZDASÁGI VEZETŐ

Magyarország

Szabari Lili

JUNIOR PROJEKT MENEDZSER

Magyarország

GROSKA MIHÁLY

ÜZLETFEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ

Magyarország

Salamon Péter

MŰSZAKI MUNKATÁRS

Magyarország

Szalontai Gergő

SUPPORT

Magyarország

KEREKES ZOLTÁN

KREATÍV MUNKATÁRS

Magyarország

Szabó Gábor

FEJLESZTŐ

Magyarország

TANCSA PATRIK

GYAKORNOK

Magyarország

SIPOS PATRIK

GYAKORNOK

Magyarország

NÉMETH PÉTER

GYAKORNOK

Magyarország

ZELLEI DONÁT

GYAKORNOK