RÓLUNK

Az Emobility Solutions a hazai piac és a nemzetközi szintér elismert elektromobilitási szakértő, tanácsadó és kivitelező vállalkozása, több hazai és nemzetközi elektromobilitási projekt megvalósítója és résztvevője. Cégünk 15 európai országban zárt sikeresen fejlesztési projektet, kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk a kiszolgáló- és töltőinfrastruktúrák üzemeltetésében és telepítésében. Olyan nagy autómárkákkal dolgozunk együtt mint a BMW, a Jaguar, az Audi vagy éppen a Mercedes, de partnereink között tudhatjuk az E.On közműszolgáltatót, a KPMG tanácsadócéget vagy éppen az közlekedési szolgáltatások és mobilizációs megoldásokat kínáló BusinessLease cégcsoport. Tizenöt fős, szakértőkből és szakemberekből álló csapatunk nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatot a vállalatokkal, kormányzati szereplőkkel és szakmai civil szervezetekkel való együttműködés terén. Büszkék vagyunk rá, hogy tagjai lehettünk az Európai Unió első Ultra Fast töltőinfrastruktúrájának telepítési munkálataiban.
Az elmúlt időszakban – kihasználva a szinergiákat – sikeresen kezdtük meg működésünket a megújulóenergetikai szektorban, valamint a passzív- és zöldházak területén.

TANÁCSADÁS

Ügyfeleinkkel együttműködve kutatjuk fel és értékeljük a potenciális technológiai lehetőségeket és a legjobb megoldásokat!

PIACKUTATÁS

Elemzéseink révén időt nyer és pénzt spórol, hiszen személyre szabott kutatásaink révén szakmailag megalapozott döntéseket hozhat!

STRATÉGIA ÉPÍTÉS

Nem szeretjük a járt utat, keressük formabontó, de valódi sikereket biztosító megoldásokat: legyen szó akár projekttervezésről vagy vállalati stratégiák megalkotásáról!

MENEDZSMENT

Vállaljuk projektek teljes körű és professzionális vezetését, felelősséget vállalva a projekt legfontosabb eredménymutatóinak megvalósítására!

ESEMÉNYSZERVEZÉS

Tőlünk minden partnerünk megkülönböztetett figyelmet, egyedi kreatív megoldások, mindenre kiterjedő szervezést és hibátlan kivitelezést kap!

INNOVATÍV ELEKTROMOBILITÁS, MEGÚJULÓENERGIA ÉS ZÖLDHÁZ!  

Az innováció többet jelent, mint csupán új termékek vagy szolgáltatás. Azt jelenti, hogy javítjuk a termékek előállításának, értékesítésének folyamatát, vagy akár javítjuk azokat a módszereket, amelyekkel a fentiek mindegyikét végezzük.

Az Emobility Solutions az ügyfelek piacára összpontosítanak, a legújabb technológiákat alkalmazza és piacvezető megoldásokat hoz létre.

Cégünk

UngárJános