RÓLUNK

Az Emobility Solutions a hazai piac és a nemzetközi színtér elismert elektromobilitási szakértő, tanácsadó és kivitelező vállalkozása, több hazai és nemzetközi elektromobilitás projekt megvalósítója és résztvevője. Cégünk 15 európai országban zárt sikeresen fejlesztési projektet, kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk a kiszolgáló- és töltőinfrastruktúrák telepítésében és üzemeltetésében. Olyan nagy nemzetközi márkákkal dolgozunk együtt mint például a BMW, a Jaguar, az Audi vagy éppen a Mercedes, de partnereink között tudhatjuk a Vodafone-t, és mobilitási és flotta megoldásokat kínáló LeasePlan-t. Tapasztalt szakértőkből és szakemberekből álló csapatunk nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatot a vállalatokkal, kormányzati szereplőkkel és szakmai civil szervezetekkel való együttműködés terén. Büszkék vagyunk rá, hogy tagjai lehettünk az Európai Unió első Ultra Fast töltőparkjának telepítési munkálataiban.
Az elmúlt időszakban – kihasználva a szinergiákat – sikeresen kezdtük meg működésünket a zero emission projektek területén is.

TANÁCSADÁS

Ügyfeleinkkel együttműködve kutatjuk fel és értékeljük a potenciális technológiai lehetőségeket és a legjobb megoldásokat!

PIACKUTATÁS

Elemzéseink révén időt nyer és pénzt spórol, hiszen személyre szabott kutatásaink révén szakmailag megalapozott döntéseket hozhat!

STRATÉGIA ÉPÍTÉS

Nem szeretjük a járt utat, keressük formabontó, de valódi sikereket biztosító megoldásokat: legyen szó akár projekttervezésről vagy vállalati stratégiák megalkotásáról!

MENEDZSMENT

Vállaljuk projektek teljes körű és professzionális vezetését, felelősséget vállalva a projekt legfontosabb eredménymutatóinak megvalósítására!

ESEMÉNYSZERVEZÉS

Tőlünk minden partnerünk megkülönböztetett figyelmet, egyedi kreatív megoldások, mindenre kiterjedő szervezést és hibátlan kivitelezést kap!

CÉLUNK AZ ELEKTROMOBILITÁSI SZOLGÁLTATÓ SZEGMENS FORMA 1-ES CSAPATÁVÁ VÁLNI!

Cégünk

UngárJános